Meillä lupaukset ja lopputulos ovat aina linjassa

Kun tilaat salaojaremontin meiltä Salaojalinjasta, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan varmistaa, että voimme aloittaa työmme, me hoidamme loput.

Me varmistamme, että miehet, koneet ja materiaalit tulevat tontille sovitusti ja kaikki työvaiheet hoidetaan ammattitaidolla ja asenteella – ilman kompromisseja tai selityksiä. Meillä salaojaremonttisi pysyy aina linjassa..

Mikä on Salaojalinja?

Salaojaremontteja yli 100 projektin kokemuksella

Olemme työskennelleet vuosia salaojaremonttien parissa niin omakotitaloissa kuin taloyhtiöissäkin ja tiedämme, mitä onnistunut salaojaremontti edellyttää ja miten se tehdään.

NOPEUS

Valmista jopa alle viikossa

Jos kuntotarkastuksessa käy ilmi, että talon perustukset ovat veden vallassa, tulee työt aloittaa nopeasti, eikä vasta kuukausien kuluttua. Meiltä saat valmiin salaojaremontin tutkimuksesta lopputarkastukseen jopa alle viikossa.

VIESTINTÄ

Aina ajan tasalla

Meidän kanssa aikataulut ja työvaiheet ovat alusta alkaen selvillä ja kaikki dokumentit aina mustaa valkoisella, niin kuntokartoitus, kaupat kuin suunnitelmatkin. Kun tiedetään, mitä ja milloin tehdään, pysyvät kaikki salaojaremontin osapuolet ajan tasalla, aina valvojia myöten.

ASENNE

Timanttista toimintaa

Meiltä et tilaa kompromisseja tai selityksiä, vaan timanttista toimintaa, jossa jokainen myyntimiehestä konekuskiin hoitaa tonttinsa ammattiylpeydellä.

LAATU

Lopputulos ratkaisee

Meillä lupaukset ja lopputulos ovat aina linjassa. Meiltä tilattu salaojaremontti on teknisesti toimiva ja visuaalisesti viimeistelty.  9/10 asiakkaasta suosittelee palveluitamme.

Lue tarkemmin salaojaremonteistamme

Ota yhteyttä

Täytä lomakkeen tiedot tai soita suoraan asiakaspalveluun. 0405910540

    Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista, eikä sido sinua mihinkään. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille. Lähettäessäsi hyväksyt tietosuojaselosteen.