Salaojaremonttien tekeminen vaatii tiukkaa linjaa

Salaojajärjestelmät ovat laajoja kokonaisuuksia ja vaativat rautaista ammattitaitoa, jotta niistä tulee hyvät. Kaikkien rattaiden täytyy pyöriä saumattomasti ja niitä pitää rasvata säännöllisesti. Sveitsiläisen kellon tarkkuudella suunniteltu organisaatio tekee Salaojalinjasta salaojaremonttien linjannäyttäjän.

Mikä on Salaojalinja?

1. NOPEUS

Kun asiat ovat linjassa, ei niiden hoitamisessa tarvitse kestää iän päivää. Meillä homma toimii ja nopeasti. 

2. LAATU & ASENNE

Kokemus ja halu tehdä asiat laadukkaasti ovat Salaojalinjan kulmakivi nyt ja aina. Ei kompromisseja, ei selityksiä, vain lopputuloksella on väliä.

3. KOMMUNIKAATIO

Kun asiat on suunniteltu ja viety käytäntöön, asioista on vaivaton kommunikoida salaojaremontin eri osapuolille. Talonomistaja, osakkaat, isännöitsijä, valvoja, kunta & kaupunki, konekuski, työnjohtaja, lapiomies, tavarantoimittajat, kuljetusliike.. Kommunikaation täytyy sujua ja Salaojalinjassa olemme aina linjoilla.

Markus Korhonen, Toimitusjohtaja Salaojalinja

SALAOJALINJAN JOHTAJA

Salaojaremonttien kokenut karpaasi, Markus Korhonen.

Markus on kerennyt tehdä jo vuosia töitä pelkästään salaojaremonttien parissa lukuisissa omakotitaloissa ja taloyhtiöissä. Hänen tietotaidon ja rautaisen asenteen ympärille on muodostunut alan huippu toimittajaverkosto, joiden avulla pienemmät ja suuremmat salaojaremontit hoituvat kuin vettä vain.

Ota yhteyttä

Täytä lomakkeen tiedot tai soita suoraan asiakaspalveluun.

044 977 3122

    Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista, eikä sido sinua mihinkään. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille. Lähettäessäsi hyväksyt tietosuojaselosteen.