Salaojaremontin hinta muodostuu monen tekijän summana

Salaojaremontti omakotitaloon on kiistatta yksi suurimmista remonteista. Remontin hinta muodostuu useista osatekijöistä, jotka karkeasti voidaan jakaa kuuteen osaan:

 

1.remontin suunnittelu,

2.remontin johtaminen sekä valvominen

3. remontin toteutus,

4. remontissa käytettävät materiaalit,

5. maa-ajot

6. jäte- ja maakaatopaikkamaksut. 

 

Me Salaojalinjalla pyrimme jatkuvasti maksimaaliseen kustannustehokkuuteen resurssien käytössä sekä korkean laatutason ylläpitämiseen hyvän prosessiosaamisen ja osaavan henkilöstön avulla.

Näin toimimalla pysymme jatkuvasti hintakilpailussa mukana sekä pitämään työn laadun ensiluokkaisena. Se osaltaan pienentää kustannuksia, kun työt tulevat pitkälti kysynnän ja puskaradion kautta. Näin säästetään myynti- ja markkinointikustannuksissa, jotka eivät loppuasiakkaalle tuota mitään, mutta budjettiin ne täytyy kuitenkin lisätä.

 

salaojaremontin-hinta-laskuri

Salaojaremontin hinta esimerkkejä

Alla olevasta listasta löydät toteutuneiden remonttien hintoja.

 Toteutuneet salaojaremonttihinnat

Hinta alv. 24%

Salaojaremontti hinta omakotitalo Helsinki

Hinta:

16 900€

Salaojaremontti hinta rintamamiestalo Espoo

Hinta:

23 240€

Salaojaremontti hinta rintamamiestalo Järvenpää

Hinta:

23 550€

Salaojaremontti hinta rintamamiestalo Helsinki: sis. Pumppaamo ja pihatöitä.

Hinta:

27 800€

Salaojaremontti hinta rivitalo Helsinki

Hinta:

59 700€

Rinteeseen perustettu suuri kellarillinen rivitalo, sis. Asfaltointitöitä.

Hinta:

93 700 €

Pyydä hinta-arvio kohteestasi osoitteesta info@salaojalinja.fi tai lomakkeella.

Muista pyytää kilpaileva tarjous

Kilpailutus on hyvä tapa päästä vertailemaan markkinoilla olevien toimijoiden hintaa. Toimijat, joiden toiminta on läpinäkyvää sekä hyvin hoidettua tulevat mielellään tarjouskilpailuun mukaan. Kilpailutuksessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, jotta saat vertailukelpoisia tarjouksia. Kannattaa huomioida valmistajan ehdottamat materiaalivalinnat, jotta ne ovat varmasti parhaan rakennustavan mukaiset. Valitut materiaalit vaikuttavat myös työn tekotapaan ja virheellisillä materiaalivalinnoilla voidaan kyllä nopeuttaa työtä ja saada siten hinta näyttämään halvemmalta. Tämä voi kuitenkin kostautua myöhemmin.

Kookkaampi rakennus – suurempi salaojitus hinta.

Kuten jo mainittua, salaojaremontti ei ole mikään pieni kustannus. Lisäksi monelle hinnan käsittäminen on hankalaa, kun tehtävä työ jää maan alle piiloon. Salaojaremontti kannattaa kuitenkin ajatella investointina: jos salaojaremonttia ei tee, kasvaa korjausvelka “korkoa korolle”. Tämä tarkoittaa sitä, että puutteelliset salaojat alkavat aluksi heikentää rakennuksen kuntoa vähitellen. Kun ongelma on kasvanut pitkän ajan kuluessa tarpeeksi suureksi, talon arvo voi romahtaa exponentiaalisesti – samalla tavalla kuin muussakin sijoitustoiminnassa, mutta käänteisesti. Mitä aikaisemmin negatiivisen kehityskulun katkaisee, sitä nopeammin asunnon arvonkehitys saadaan taas oikealle raiteille.

5 hyvää syytä valita Salaojalinja

1. Kustannustehokas – edullinen hinta

2. Huipputason kommunikaatio

3. Selkeät sopimukset ja dokumentaatio 

4. Nopea mutta ei hutiloiva

5. Hiotut prosessit ja timanttinen laatu

Miten rahoittaa salaojaremontti?

Miten rahoittaa salaojaremontti? Salaojaremontin hinta on sen verran suuri, ettei moni näe järkeväksi maksaa sitä suoraan omasta lompakosta. Tämä on tietysti jokaisen oma asia ja miten käteisvaroja on tottunut käyttämään tai sijoittamaan. Tarjolla on monenlaisia rahoitusvaihtoehtoja. Esimerkiksi Salaojalinjan kautta järjestyy suosittu OP:n tarjoama remonttilaina. Remonttilainan koroista voi vähentää verotuksessa vuonna 2020 15%.

Salaojaremontin hinnasta saa kotitalousvähennystä

Ennakkoperintärekisteriin kuuluvien yritysten teettämänä asukas saa remontista kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on vuonna 2021 40% työn osuudesta ja maksimissaan 4500€ / kotitalous. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€. Kotitalousvähennystä varten tarvitaan erittely työn ja materiaalin osuudesta remontissa, ja Salaojalinja toimittaa sen aina laskun yhteydessä.

Piharemontti salaojaremontin yhteydessä?

Moni miettii, että miltä piha tulee näyttämään salaojaremontin jäljiltä. Vanhemmissa taloissa talon vierustalla on istutuksia, pensaita ja jopa pieniä puita. Tämä kasvusto tulee siirtää pois työn tieltä, eikä kasveja saa remonti jälkeen istuttaa enää talon vierustalle.

Vaikka kaivuualueet tasoitetaankin siistiksi remontin jälkeen, usein pihaa halutaan ehostaa näyttämään remontin jälkeen entistä hienommalta ja viihtyisämmältä.

Salaojalinja tarjoaa salaojaremonttien yhteydessä myös piharemonttipalvelua. Tämä tietysti nostaa salaojaremontin hintaa kokonaisuudessaan, mutta positiivinen puoli siinä on se, että asukas kokee konkreettisesti saaneensa rahalle vastinetta, kun lopputulos on nähtävissä.

Palautetta asiakkailtamme

Moikka!

Olen Markus

Olen Markus Korhonen, Salaojalinjan perustaja. Jos haluat varmistaa salaojiesi kunnon, tilaa muitta mutkitta maksuton salaojatutkimuksemme!